Partfarm – Originalni rezervni dijelovi za sve marke poljoprivredne mehanizacije

PartfarmOriginalni rezervni dijelovi za sve marke poljoprivredne mehanizacije

Partfarm omogućuje virtualno skladište rezervnih dijelova za sve marke poljoprivredne mehanizacije. Uz pomoć osnovnog programa i dodatnih modula Partfarm svojim korisnicima omogućuje:

  • Smanjenje mrtve zalihe
  • Smanjenje narudžbi kupaca koje nije moguće isporučiti
  • Povećanje zadovoljstva kupaca
  • Pretvaranje mrtve zalihe u novac

Virtualno skladište

Partfarm virtualno skladište je platforma za razmjenu podataka o zalihi rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju. Partfarm virtualno skladište može biti vezano s Vašim informacijskim sustavom za upravljanje poduzećem što osigurava dnevnu ažurnost podataka o zalihama.

Partfarm na jednostavan način čini informacije o Vašoj mrtvoj, spavajućoj ili kurentnoj zalihi dostupnim drugim trgovcima. Virtualno skladište je naš osnovni proizvod koji može biti proširen s nizom dodatnih modula i/ili funkcionalnosti.

Partfarm_brochureHR2

Parts Finder

Dodajte informacije o Vašoj zalihi na Vašu javnu web stranicu. Kupci će imati mogućnost provjere dostupnosti pojedinog rezervnog dijela online. Parts Finder je pripremljeni Web element koji se na jednostavan način integrira u Vašu web stranicu.

Poslovna analiza

Želite unaprijediti marketing svoje post-prodaje i trebate pomoć? Mi smo provjereni i dokazani partner u domeni profesionalnih rješenja za trgovce poljoprivredne mehanizacije.

Logistika

Transportni modul nadopunjuje Virtualno skladište mogućnošću narudžbe i praćenja prijevoza s prijevoznicima kao što su UPS ili FedEx. Prijevoz se naručuje izravno unutar PartFarm aplikacije bez potrebe kontaktiranja prijevozničkih tvrtki. Kupac koji naručuje robu može birati između brze ili standardne pošiljke, ovisno o njegovim potrebama. PartFarm je za svoje korisnike osigurao posebne uvjete i cijene u raznim europskim državama po fiksnim cijenama, a brza i pouzdana usluga je osigurana na nivou cijelog svijeta.

Plaćanje

Modul za plaćanje se koristi za primanje uplata izravno na Vaš PayPal račun te je u potpunosti integriran s PartFarm platformom. Na ovaj način korisnicima se nudi trenutan i vrlo jednostavan način zaprimanja uplata.

Servis i podrška

Tim visoko obrazovanih profesionalaca stoji Vam na raspolaganju za pomoć i podršku svaki dan na preko 10 jezika. Naš tim će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti na pitanja vezana uz naš sustav, usluge i druga PartFarm povezana pitanja. Kod nas se možete raspitati o međunarodnim uplatama ili nas možete tražiti za pomoć pri integraciji našeg sustava s Vašim. Želite li znati kako maksimizirati PartFarm rezultate? Sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti sve dostupne informacije.

Partfarm_brochureHR

Comments are closed.