PareX

Inovativna podrška za rezervne dijelove ključ je za uspješni marketing i upravljanje zalihom u automobilskoj industriji. Prodajte više rezervnih dijelova, smanjite mrtvu zalihu, povećajte zadovoljstvo svojih kupaca i optimizirajte nabavu uz samo nekoliko klikova mišem.

Virtualno skladište

Virtual_warehouse2

Srce PareX-a je virtualno skladište u kojem su rezervni dijelovi svih koncesionara koji sudjeluju u PareX projektu vidljivi svim drugim koncesionarima koji sudjeluju u projektu. Intuitivno korisničko sučelje omogućuje brzu i jednostavnu pretragu aktualne i mrtve zalihe te izradu narudžbi. Moguća je pretraga unutar države i u inozemstvu, za samo jedan ili više rezervnih dijelova po pretrazi.
PareX će za Vas pronaći uvijek nove i originalne rezervne dijelove. Korištenjem virtualnog skladišta povećajte zadovoljstvo svojih kupaca i prodaju rezervnih dijelova drugim koncesionarima unutar ovlaštene mreže.

 

PareX Parts Finder

PareX Parts Finder je standardni web modul koji pruža Vašim klijentima jednostavan pristup Vašoj zalihi putem vaše web stranice. Modul se može lako i brzo integrirati u vaše web stranice. To omogućuje Vašim klijentima da traže dijelove koji su im potrebni i da provjere njihovu dostupnost u Vašem skladištu, on-line. To će uštedjeti Vašem osoblju znatnu količinu vremena koju ćete iskoristiti kako bi unaprijedili Vaše poslovanje.

 

Analiza zalihe

Aktualna zaliha, mrtva zaliha, povezivanje šifri. Uz toliki broj dnevnih informacija stvari se vrlo lako zaboravljaju. S PareX analizom zalihe sve nelogičnosti na Vašem skladištu vrlo je lako identificirati i spriječiti.

Plaćanje

Modul za plaćanje omogućuje vam jednostavnu potvrdu o uplati za narudžbe dijelova putem PayPal-a. Vaš PayPal račun će biti povezan i integriran sa Vašim PareX računom. Pružite svojim korisnicima jednostavan način za plaćanje, te si osigurajte naplatu!

 

Usluge i podrška

Trebate li pomoć u korištenju PareX-a ili prilikom transakcije s drugim (inozemnim) koncesionarom? Naša hotline služba je dostupna svaki radni dan kako bi Vam pomogla i odgovorila na eventualne upite. Na više od 10 jezika!

Izvještaj za upravu

PareX podržava marketing i prodaju Vaših rezervnih dijelova. No pitanje je koliko s njim zarađujete? Koristeći PareX izvještaje za upravu do te informacije možete doći sami!

DMS integracija

Svi podaci u PareX-u dolaze iz DMS rješenja ovlaštenih koncesionara. Do sada je većina ponuđača DMS rješenja razvila automatsko povezivanje s PareXom, a neki od njih omogućuju direktnu PareX pretragu izravno iz Vašeg DMSa. PareX-ovo iskustvo temelji se na integraciji sa više od 150 DMS rješenja diljem Europe.

Web servisi

Želite obogatiti vlastitu web stranicu informacijama o dostupnosti rezervnih dijelova na Vašem skladištu? Pitajte našeg predstavnika kako integrirati PareX u Vaš vlastiti web site ili program. Vrlo fleksibilan i modularan koncept osigurava mogućnost korištenja PareX informacija i servisa na različitim platformama i u suradnji s različitim informacijskim rješenjima.

Comments are closed.