CDP – Multi-brand, integrirani, testirani

cdp256

DMS Car Dealer paket je već 25 godina u Srednjoj Europi u državama: Austrija, Njemačka, Češka, Slovačka, Mađarska, Srbija, Hrvatska, Slovenija i Turska.

CDP vam pomaže upravljati svim odjelima servisa i izložbenog prostora. Nema ograničenja na broj poduzeća, brandova, valuta.

Više od 300 modula može stvoriti niz značajki koje savršeno zadovoljavaju potrebe svake tvrtke.

Čak i osnovna verzija CDP-a je funkcionalan i svestran softver za auto kuće koji se sastoji od:

  • narudžbi
  • trgovine vozilima
  • inventar
  • marketing
  • statistika
 • uvoz i izvoz podataka

“Car Dealer Package” je vrlo zrelo rješenje. Naše ogromno iskustvo osigurava da će rješenje biti isporučeno i implementirano bez “bugova” te bez problema kod uhodavanja, uobičajenih kod takozvanih “ključ u ruke” rješenja.
“CDP” je dinamično rješenje. Dodatni moduli i sučelja mogu biti dodani osnovnom paketu, pri tome omogućavajući ispunjenje potreba svojih klijenata, neovisno o veličini poduzeća.CDP je dovoljno fleksibilan da podrži manje poduzeće, primjerice sa dvoje djelatnika, no isto tako ovo rješenje se koristi u velikim tvrtkama s mnogo odjela i kritično povezanih tokova podataka. CDP je pravo ‘A la Carte’ rješenje.
CDP je najbolje rješenje za Vas; Mi razumijemo da svi naši klijenti imaju različite potrebe stoga nudimo sustav koji je spreman za rast i napredovanje zajedno s Vama i vašim poduzećem.

‘CDP’ koristi IBM iSeries kao svoju tehničku podlogu. Za manje tvrtke koje ne žele investirati u svoj vlastiti server, nudimo CDP rješenje. Mi ćemo “host”-ati Vaš software u našem računalnom centru. Naši visoko obrazovani i krajnje iskusni stručnjaci su odgovorni za redovitu izradu sigurnosnih kopija, system support, nadogradnje software-a. Prepuštanjem tehničkih stvari nama dobijate više vremena za svoj posao!

Comments are closed.