Aktivni mobilni prijem vozila u servis

Zaboravili ste fotoaparat? Iskoristite tablet za… Aktivni mobilni prijem vozila u servis

Zamislite sljedeću situaciju: Stojite ispred vozila koje treba preuzeti u servis, a Vi imate samo olovku, papir i fotoaparat (nadamo se da ga niste zaboravili). Zajedno s kupcem dogovarate šta sve na vozilu treba popraviti. Sve što dogovorite zapisujete na papir. Tokom obilaska vozila, primjetili ste oštećenje boje na vozilu i udubljenje na limariji. Zabilježili ste to na papir i fotografirali ste Vašim fotoaparatom. Ništa novo!

Zamislite gore opisanu situaciju, uz razliku da umjesto papira i olovke, imate Tablet na kojem je pokrenuta Mobilna aplikacija za aktivni prijem vozila u servis, koja je bežično povezana sa CDP sustavom!

Podaci kupca

Ostvarite:

  1. PRVO: Konstantna briga prijemnika da iskoristi priliku za dodatnu prodaju (dodatne popravke, prodaju exstra pranja vozila, prodaja brisača za staklo, prodaja kozmetike…). DRUGO: U našem slučaju ustanovite s klijentom eventualna oštećenja na limariji, te sa Tabletom napravite fotografije.
  2. Direktnim pristupom CDP-u dobivate mogućnost pregleda i odabira otvorenih Planskih termina i otvorenih Radnih naloga.
  3. Odaberite sa liste pretraživanja jedan od već otvorenih Radnih naloga. Nakon odabira, na Tabletu se prikazuju podaci stranke, vozila i zahtjeva stranke.
  4. Važne podatke: kao što su kilometraža vozila, datum sljedećeg servisa jednostavno izmjenite na Tabletu. Riješeno! Aktualni podaci ostat će obojeni u plavo i biti će spremljeni u bazu podataka u CDP sustavu.
  5. Pošaljite podatke u CDP: Radnom nalogu u CDP-u možete odmah pristupiti. Osim opcije sinkronizacije podataka sa CDP-om, s Tableta je moguće pozvati i opciju ispisa Radnog naloga. Kada sa strankom dođete do radnog prijemnog pulta, nalog je već ispisan na štampač. Na ovaj način ste u jednom koraku, zajedno sa strankom, evidentirali stanje vozila, kreirali ste dodatne zahvate (..tako ste povećali promet!) i prebacili ste fotografije u CDP.

6

Prednosti!!! Zajedničko otkrivanje oštećenja i nedostataka na vozilu, kupcu daje osjećaj sigurnosti. Cijeli proces je transparentan za kupca. Osim toga, štedite svoje vrijeme i vrijeme svojih kupaca. Fotografije vozila se automatski sinkroniziraju sa Radnim nalogom u CDP. S aplikacijom Aktivnog mobilnog prijema je sve jednostavnije!
Koristeći ovu novu aplikaciju, povećali ste imidž auto-kuće. Obratite pažnju na efekt koji će Tablet i mobilna aplikacija ostaviti na stranku. Obilazak vozila s Tabletom u ruci umjesto s papirom i olovkom -> To je moderna auto kuća!

Slike ispod prikazuju funkcionalnost tablet aplikacije koja omogućuje prikaz predefinirane liste zahvata. Stranka odgovara na pitanja o dodatnoj ponudi sa liste.

Screenshot_2014-04-08-12-27-38

Check lista 2

tablet-euro

 

Cijena:

1,50 € / dnevno po tabletu

Upite za ponude slati na hotline@sm-it.hr

 

Minimalni zahtjevi:

Tablet veličine: 10.1“; Rezolucija: 1280×800 WXGA
Android od verzije 4.0
Prednja i zadnja kamera
3G/WiFi internet veza: Preporučujemo korištenje lokalne WiFi mreže u koncesiji.

Koncesionar kupuje uređaj.

Comments are closed.